KookJij

Scallops wrapped in gravadlax with mango slices.

Een heerlijk scallops wrapped in gravadlax with mango slices. recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Hans Denee
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scallops wrapped in gravadlax with mango slices. te bereiden

Warm the red pepper juice over medium heat in a small saucepan. Stir in the mustard and balsamic vinegar and reduce by half. Of the heat whisk in the butter, one piece at a time. Check the seasonings. Keep warm.
Separate the gravadlax slices and keep at room temp. ready for use.
Heat the clarified butter in a large skillet (to hold all the scallops) over medium to high heat. Saute the scallops for 1 minute on one side or till nicely browned; turn over and saute for another 60 seconds until warmed through.
Plating:
Fan mango slices on side of plate; place 3 tbsp of warm sauce in 3 spots on the plate; wrap the scallops with the gravadlax slices and place on top of the sauce- pools

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

johannes13

johannes13 zegt:
Sorry Nettie, but my Dutch writing is not very good; hope you will find someone to translate the recipe for you. Thanks, Hans.
nenne

nenne zegt:
Lijkt me heerlijk ! Ga ik beslist maken.