Recept
« Terug naar recepten
Salsa Verde I
PT30M
Salsa Verde I
In principe is een salsa verde (groene saus) een saus van groene kruiden,azijn,olie,uien,knoflook en kappertjes.Je kunt hem eenvoudig houden en net zo ingewikkeld maken als je zelf wilt.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salsa Verde I te bereiden
*Doe alle ingredienten in de olijf olie en blijf een poosje goed roeren.
*Doe in een goed passende kom en sluit af met vershoud folie
*Zet weg in de koelkast en laat een paar uur de smaken goed uittrekken.
###
Andere Salsa Verde :
*Avocado schillen,ontpitten en klein snijden,kiwi schillen en klein snijden,van de limoen 1 theelepel zeste en het sap,de lombok fijn snijden,de blaadjes koriander sipperen.
*Al de genoemde ingredienten in een keukenblender tot een massa pulseren,die nog enigszins een structuur heeft
*Doe in een goed passende kom en sluit af met vershoud folie
*Zet weg in de koelkast en laat een paar uur de smaken goed uittrekken.
###
Andere Salsa Verde :
*Avocado schillen,ontpitten en klein snijden,kiwi schillen en klein snijden,van de limoen 1 theelepel zeste en het sap,de lombok fijn snijden,de blaadjes koriander sipperen.
*Al de genoemde ingredienten in een keukenblender tot een massa pulseren,die nog enigszins een structuur heeft
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Voor gebruik op kamertemperatuur laten komen : dwz laat alleen zo veel op temperatuur komen als U denkt nodig te hebben