KookJij

Salsa Verde I

In principe is een salsa verde (groene saus) een saus van groene kruiden,azijn,olie,uien,knoflook en kappertjes.Je kunt hem eenvoudig houden en net zo ingewikkeld maken als je zelf wilt.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salsa Verde I te bereiden

*Doe alle ingredienten in de olijf olie en blijf een poosje goed roeren.
*Doe in een goed passende kom en sluit af met vershoud folie
*Zet weg in de koelkast en laat een paar uur de smaken goed uittrekken.
###
Andere Salsa Verde :
*Avocado schillen,ontpitten en klein snijden,kiwi schillen en klein snijden,van de limoen 1 theelepel zeste en het sap,de lombok fijn snijden,de blaadjes koriander sipperen.
*Al de genoemde ingredienten in een keukenblender tot een massa pulseren,die nog enigszins een structuur heeft


Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Voor gebruik op kamertemperatuur laten komen : dwz laat alleen zo veel op temperatuur komen als U denkt nodig te hebben

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst