Recept
« Terug naar recepten
					
						Saladebordje voor de liefhebbers
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Saladebordje voor de liefhebbers
Een heerlijk saladebordje voor de liefhebbers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
 - > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Saladebordje voor de liefhebbers te bereiden
    Wortel in blokjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Pastinaak in fijne blokjes snijden.
Sluimererwten in fijne reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Sesamolie, mosterd, balsamico, peper en zout dit alles. Goed mengen samen met de bladpeterselie.
De hierboven vermelde groenten eronder mengen.
Sla op bord de hierboven vermelde groentemengeling erop nog wat rucola en bladpeterselie en natuurlijk het eike in vier gesneden niet vergeten.
    
										Tomaat in stukjes snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Pastinaak in fijne blokjes snijden.
Sluimererwten in fijne reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Sesamolie, mosterd, balsamico, peper en zout dit alles. Goed mengen samen met de bladpeterselie.
De hierboven vermelde groenten eronder mengen.
Sla op bord de hierboven vermelde groentemengeling erop nog wat rucola en bladpeterselie en natuurlijk het eike in vier gesneden niet vergeten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
slaatje zegt:
                    
slaatje zegt: