KookJij

Saladebordje voor de liefhebbers

Een heerlijk saladebordje voor de liefhebbers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saladebordje voor de liefhebbers te bereiden

Wortel in blokjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Pastinaak in fijne blokjes snijden.
Sluimererwten in fijne reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Sesamolie, mosterd, balsamico, peper en zout dit alles. Goed mengen samen met de bladpeterselie.
De hierboven vermelde groenten eronder mengen.
Sla op bord de hierboven vermelde groentemengeling erop nog wat rucola en bladpeterselie en natuurlijk het eike in vier gesneden niet vergeten.


Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Dank, ik ga het eens proberen, je hebt gelijk. Groetjes Gerda :p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerda, als jij je champignons wilt bakken gewoon doen. Het voornaamste is dat het smaakt. Groetjes van ons 3tjes :);):p
slaatje

slaatje zegt:
Hoi Hilde, ik kom bij toeval op dit recept, lijkt me heerlijk ik ben dol op salades, maar doet het dit recept onrecht als de champignons eerst gebakken worden? in Duitsland krijg je ook vaak rauwe champignons in een salade maar ik kan daar niet aan wennen. Groetjes Gerda :p:p:p:p