KookJij

Salade van rauwe bloemkool

Een heerlijk salade van rauwe bloemkool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van rauwe bloemkool te bereiden

Vermeng de mayonaise, villi, tomatenpuree en zout tot een smeuïg sausje.
Verdeel de bloemkool in heel kleine roosjes en schaaf de hardere stronk fijn op de kaasschaaf.
Vermeng de roosjes en het schaafsel direct met het sausje.
Garneer het geheel met schijfjes radijs en de fijngeknipte bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Jij zult ook wel google gebruiken Jos, evenals wij allemaal,maar het zou wel fijner zijn, als men vreemde woorden wil gebruiken, er tevens even de Nederlandse vertaling bij te vermelden.Op die manier kunnen een hoop mensen zich die google stap uitsparen.Elke dag moet ik googlen,omdat velen er geen Nederlands bij vermelden.Ik moet dan ook nog eens extra googlen,om het in het Engels om te zetten,want niet iedereen op deze site woont in Nederland.Ik al bijna 60 jaren niet meer.
sjeef

sjeef zegt:
Al eens gegoogled, Jos?
Waarschijnlijk niet.
Ik heb dat ook even moeten opzoeken en dan krijg je te zien dat het een soort yoghurt is.
Bij de Natuurwinkel.nl staat een uitgebreide informatie. :p
Gerard
Jos

Jos zegt:
Hallo Gerard, Even een vraag: wat is villi?
MGV Jos.