KookJij

Salade met bosbessen, bramen en biefstuk

Deze salade is in een handomdraai klaar en smaakt voortreffelijk. Lekker als maaltijdsalade of als lunch. Het idee van deze salade heb ik uit een van mijn kookboeken, daar was het met eendenborst gemaakt. Echter ik had nog een paar biefstukjes liggen die op moesten dus heb ik dit uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een groot succes was. De dressing heb ik zelf ook aangepast.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Seasons kookboek. Aangepast en in eigen keuken bereid en gefotografeerd.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade met bosbessen, bramen en biefstuk te bereiden

  1. Bak de biefstukjes even om en om in een grillpan. Laat ze ongeveer 10 minuten in de oven rusten (150 graden).
  2. Maak intussen de dressing en de borden met de sla.
  3. Snijd het biefstukje in mooie plakjes en leg ze op de sla.
  4. Lepel de dressing er overheen.
  5. Serveer er een broodje of wat stokbrood bij. Dit kun je met de biefstuk tegelijk in de oven doen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst