Recept
« Terug naar recepten
					
						Salade met bosbessen, bramen en biefstuk
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Salade met bosbessen, bramen en biefstuk
Deze salade is in een handomdraai klaar en smaakt voortreffelijk. 
Lekker als maaltijdsalade of als lunch.
Het idee van deze salade heb ik uit een van mijn kookboeken, daar was het
met eendenborst gemaakt. Echter ik had nog een paar biefstukjes liggen
die op moesten dus heb ik dit uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een
groot succes was. De dressing heb ik zelf ook aangepast.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Seasons kookboek. Aangepast en in eigen keuken bereid en gefotografeerd.
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Salade met bosbessen, bramen en biefstuk te bereiden
- Bak de biefstukjes even om en om in een grillpan. Laat ze ongeveer 10 minuten in de oven rusten (150 graden).
 - Maak intussen de dressing en de borden met de sla.
 - Snijd het biefstukje in mooie plakjes en leg ze op de sla.
 - Lepel de dressing er overheen.
 - Serveer er een broodje of wat stokbrood bij. Dit kun je met de biefstuk tegelijk in de oven doen.
 
                    