KookJij

Russische gehaktpan

Een heerlijk russische gehaktpan recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Rusland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Russische gehaktpan te bereiden

De in blokjes gesneden ui kort in de olie en boter fruiten.Het gehakt bij de uitjes doen en op groot vuur bakken tot het vlees licht bruin is.Het vuur lager zetten en de in ringetjes gesneden prei,tomatenpuree,bouillon,mosterd en kruiden toevoegen.Ongeveer 15 min.stoven en daarbij geregeld omroeren.De zure room vlak voor het serveren erover gieten.
Heet serveren met pasta of rijst

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sandokan

sandokan zegt:
hij was heerlijk met rijst alleen ik heb het gekruid met masala grtjes arie

Lambert

Lambert zegt:
Hoi Arie ik ben beniewd wat je ervan vindt.geef je reactie hierop of mijn persoonlijke e-mailadres:[email protected] bedankt Arie.lambert
sandokan

sandokan zegt:
zal het eens proberen lijkt me lekker grtjes arie