Recept
« Terug naar recepten
					
						Russische gehaktpan
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Russische gehaktpan
Een heerlijk russische gehaktpan recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Rusland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Russische gehaktpan te bereiden
De in blokjes gesneden ui kort in de olie en boter fruiten.Het gehakt bij de uitjes doen en op groot vuur bakken tot het vlees licht bruin is.Het vuur lager zetten en de in ringetjes gesneden prei,tomatenpuree,bouillon,mosterd en kruiden toevoegen.Ongeveer 15 min.stoven en daarbij geregeld omroeren.De zure room vlak voor het serveren erover gieten.
Heet serveren met pasta of rijst
									Heet serveren met pasta of rijst
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Lambert zegt:
 
                    




 
					
sandokan zegt: