KookJij

Rucolasoep

Deze rucolasoep is lekker zomers en fris, extra lekker met gebakken spekjes of gerookte zalm.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: smulweb.nl
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rucolasoep te bereiden

  1. Snipper de ui en knoflook, schil de aardappel en snij in blokjes, snij de rucola in stukjes.
  2. Verhit olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook, voeg aardappelen en bouillon toe.
  3. Laat 15 minuten onder deksel sudderen.
  4. Voeg de rucola toe en laat nog 2 minuten doorwarmen.
  5. Pureer de soep, voeg room toe en breng op smaak met peper en zout.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : garneer de soep met gebakken spekjes of gerookte zalm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst