KookJij

Rommel op brood

Een heerlijk rommel op brood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijn vader heeft het ooit als eerste gemaakt met vlees wat over was van gourmetten.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rommel op brood te bereiden

Bak in de boter de uien glazig en doe er daarna de kipfilet bij.
Zodra dit lekker gaar is doe je de champignions erbij en iets later de tomaten. Bak het even door en laat het daarna een beetje doorpruttelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Lekker makkelijk. Lijkt me heerlijk, ik denk dat wat gesneden ijsbergsla eronder ook lekker zal zijn. Ik ga het zeker proberen. :p
Rommel op brood

Rommel op brood zegt:
DANK JE. Heb je het al gemaakt dan? Ik ga zeker jouw variant snel eens uitproberen. Nu nog een paasmenu bedenken hihiih:p
hansen

hansen zegt:
Lekker en simpel rommelig! Tippppp!Gewoon het zelfde doen.paaaprika er bij,en dan een blikje kalfsregoe! mm. maaar geen sausen.Welterusten irma hansen