KookJij

Romige corned beef met komkommer

Een heerlijk romige corned beef met komkommer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige corned beef met komkommer te bereiden

Kook de aardappelen op de gewone wijze gaar en houd ze warm.
Snijd de komkommer in pinklange en vingerdikke stukken en fruit ze in 5 minuten in wat boter.
Kruid ze onder het bakken met peper, zout en venkel.
Halveer de plakken corned beef en bak ze in een vuuvaste schaal in boter voorzichtig aan beide kanten bruin en krokant.
Doe de aardappels en komkommer erbij, schep het losjes om en overdek het met warme room.
Bestrooi met bieslook of uiengroen en laat het goed warm worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst