KookJij

Rijstpap

Een heerlijk rijstpap recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstpap te bereiden

* doe de melk, de rijst, de vanille-essence en de saffraan in een kookpot en breng aan de kook, af en toe roeren
* laat op een zacht vuur pruttelen tot de pap goed begint in te dikken, regelmatig roeren, zeker vanaf de pap dik begint te worden
* voeg de suiker en de eierdooier toe, laat nog enkele minuten op het vuur staan, onder voortdurend roeren
* verdeel over schaaltjes of bordjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst