Recept
« Terug naar recepten
					
						Rijke broccolisoep met Port Salut
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rijke broccolisoep met Port Salut
Een heerlijk rijke broccolisoep met port salut recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Yvonne Frencken
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									222 kCal energie
11 Gram eiwit
18 Gram vet
4 Gram koolhydraten
								11 Gram eiwit
18 Gram vet
4 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									jumbosupermarkten.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rijke broccolisoep met Port Salut te bereiden
  Breng de broccoli met de knoflook in de bouillon aan de kook.
Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
Klop intussen de slagroom met de komijn lobbig.
Rijg de kaasblokjes aan de prikkers.
Neem de soep van het vuur en pureer met de staafmixer.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schenk de soep in kleine kommetjes. Schep er de lobbige komijnroom op en leg er een kaasspiesje bij.
  
										Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
Klop intussen de slagroom met de komijn lobbig.
Rijg de kaasblokjes aan de prikkers.
Neem de soep van het vuur en pureer met de staafmixer.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schenk de soep in kleine kommetjes. Schep er de lobbige komijnroom op en leg er een kaasspiesje bij.
Mijn kookverhaal (Yvonne Frencken)
KIES voor een meer uitgesproken smaak voor LIMBURGSE GROTTENKAAS  !
									 
                    


 
					