KookJij

Provencaals gehaktbrood

Een heerlijk provencaals gehaktbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Provencaals gehaktbrood te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°c. Meng het gehakt met de americain. Snij de pijpajuin in fijne ringetjes. Verwijder de steel & zaadlijsten van de paprika's, de ui en de looksnippers door het gehakt en breng verder op smaak met de provençaalse kruiden, peper en zout. Vorm met natte handen 2 broden van het gehakt en bak in 1 uur in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst