KookJij

Pompoensoep met knolselder

Een heerlijk pompoensoep met knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoensoep met knolselder te bereiden

Snij de gekuiste pompoen en knolselder in blokjes. Verhit de boter en laat de gesnipperde ui hierin glazig worden, voeg pompoen en knolselder toe, giet warme bouillon eroverheen en laat het geheel onder deksel 15 minuten sudderen.
Pureer de soep, breng ze op smaak met zout en nootmuskaat en garneer met gehakte kervel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jos

jos zegt:
Met dat currypoeder erbij is het een heerlijke cremesoepje en vlug klaar.