Recept
« Terug naar recepten
					
						Pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes
Een heerlijk pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes te bereiden
 Courgette wassen en grof raspen. Gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden. Van Spaanse peper pitjes verwijderen en snipperen. Knoflook pellen en snipperen. 2 el olie verhitten en courgette, rode peper en knoflook hierin omscheppend bakken. Gedroogde tomaten even meebakken. Kruiden met zout en peper. Op keukenpapier laten uitlekken. Eieren loskloppen met slagroom, peterselie, zout, peper en nootmuskaat
Oven voorverwarmen op 200 gr.C. Bakvorm bekleden met bakpapier. Courgettemassa verdelen over de vorm. Eimassa erover gieten en afgedekt met bakpapier of aluminiumfolie in het midden van de oven bakken tot het ei is gestold (plm. 15-20 minuten). Tortilla af laten koelen en in stukjes snijden.
 
									Oven voorverwarmen op 200 gr.C. Bakvorm bekleden met bakpapier. Courgettemassa verdelen over de vorm. Eimassa erover gieten en afgedekt met bakpapier of aluminiumfolie in het midden van de oven bakken tot het ei is gestold (plm. 15-20 minuten). Tortilla af laten koelen en in stukjes snijden.
                    