KookJij

Pittige panga ovenschotel

Een heerlijk pittige panga ovenschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: radio 10
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige panga ovenschotel te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwijder het zaad uit de pepers en halveer ze in de lengte. Roer de sambal en de knoflook door de olie. Spoel de kappertjes af.
Vet een braadslee in met 1 theelepel olie en leg hier de tomaten, ui, pepers, laurier, kappertjes, pomedori en citroen in en verdeel er de helft van de sambalolie overheen. Laat dit geheel ongeveer 20 minuten in de oven garen. Haal de braadslee uit de oven. Leg de vis erbovenop en verdeel hierover de sardientjes en de rest van de olie. Zet je gerecht nog 15 minuten in de oven. Verdeel de vis en groenten over 2 borden en voeg peper en zout toe. Knijp tenslotte de citroen uit boven de vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fabita

fabita zegt:
Dit lijkt me echt een gerecht voor mijn man.Hij houdt van zeer pittige gerechten.Gr.:p