KookJij

Pittige kip met sperzieboontjes en vlindermacaroni

Een heerlijk pittige kip met sperzieboontjes en vlindermacaroni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige kip met sperzieboontjes en vlindermacaroni te bereiden

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Giet de macaroni af.
2. Maak ondertussen de sperzieboontjes schoon en snijd ze in drieen. Kook ze 8 min. in ruim kokend water en giet ze af.
3. Snijd de kipfilet in reepjes en meng met wat peper en zout.
4. Verhit de Bertolli vloeibaar in een diepe pan en bak hierin de kipreepjes 8 min. op een matig hoog vuur. Roer de kip regelmatig om.
5. Meng in de pan de warme vlindermacaroni en boontjes met de pastasaus en de kip. Verwarm alles nog 3 min.
6. Schep de macaroni op 4 diepe borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mietsmulder

mietsmulder zegt:
hoe maak je dan de saus?

Die zak Bertollisaus open maken.
Redactie KookJij.