Recept
« Terug naar recepten
Pikante garnalen met mango
PT30M
Pikante garnalen met mango
Een heerlijk pikante garnalen met mango recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
198 kCal energie
13 Gram eiwit
7 Gram vet
21 Gram koolhydraten
13 Gram eiwit
7 Gram vet
21 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante garnalen met mango te bereiden
De garnalen schoonmaken.
Bosuien wassen en in grove chinchoise snijden (chinese ruitjes)
De geberwortel shillen en raspen.
Knoflook pellen en persen.
Peper halveren en de zaatjes eruit halen.
De mango schillen, het vruchtvlees langs de pit af snijden in plakken van ongeveer 5mm.
de tomatenpuree, sojasaus en sherry mengen.
De arachideolie in de koekepan/wok verhitten, hier in de bosuien gedurende 1 minuut roerbakken dan de garnalen toevoegen.
De gember, knoflook en peper samen met de vloeistof toevoegen.
Eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Bosuien wassen en in grove chinchoise snijden (chinese ruitjes)
De geberwortel shillen en raspen.
Knoflook pellen en persen.
Peper halveren en de zaatjes eruit halen.
De mango schillen, het vruchtvlees langs de pit af snijden in plakken van ongeveer 5mm.
de tomatenpuree, sojasaus en sherry mengen.
De arachideolie in de koekepan/wok verhitten, hier in de bosuien gedurende 1 minuut roerbakken dan de garnalen toevoegen.
De gember, knoflook en peper samen met de vloeistof toevoegen.
Eventueel op smaak brengen met zout en peper.