KookJij

Pikante garnalen met mango

Een heerlijk pikante garnalen met mango recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 198 kCal energie
13 Gram eiwit
7 Gram vet
21 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pikante garnalen met mango te bereiden

De garnalen schoonmaken.
Bosuien wassen en in grove chinchoise snijden (chinese ruitjes)
De geberwortel shillen en raspen.
Knoflook pellen en persen.
Peper halveren en de zaatjes eruit halen.
De mango schillen, het vruchtvlees langs de pit af snijden in plakken van ongeveer 5mm.
de tomatenpuree, sojasaus en sherry mengen.
De arachideolie in de koekepan/wok verhitten, hier in de bosuien gedurende 1 minuut roerbakken dan de garnalen toevoegen.
De gember, knoflook en peper samen met de vloeistof toevoegen.
Eventueel op smaak brengen met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst