KookJij

Pennette met tomatensaus

Een heerlijk pennette met tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Mijzelf.
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pennette met tomatensaus te bereiden

Snijd het spek in dunne reepjes, doe een scheut olijfolie in de pan en bak het spek zachtjes ± 5 min., voeg de knoflook toe en laat even meebakken.
Voeg dan de tomatenblokjes en het pakje tomatensaus toe en laat de saus zachtjes wat inkoken, ± 40 min., af en toe roeren.
Kook de pennette zo als op de verpakking en giet af, roer er een eetlepel pesto door en doe de deksel op de pan en zet weg tot gebruik op een warmhoudplaatje.
Roer ± 5 min voor het einde van de kooktijd de kappertjes en de fijngesneden olijven door de saus.
Schep de pennette in een voorverwarmde schaal en giet de saus er overheen, licht mengen en strooi er vers geraspte Parmezaanze kaas over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst