Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasteibakje met ei
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasteibakje met ei
Een heerlijk pasteibakje met ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen fantasie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasteibakje met ei te bereiden
   -Van de pasteibakjes het rondjes eruit snijden maar kijk uit dat je de bodem heel laat zodat ze niet gaan lekken.
-Het plakje ham erin duwen, goed tegen de randen en bodem aandrukken, maar weer uitkijken dat je het bakje niet breekt.
-Peper en zout erin strooien.
-Het ei erin breken.
-Geraspte kaas naar smaak erover strooien.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het ei gestold is.
-De bieslook erover strooien en serveren.
										-Het plakje ham erin duwen, goed tegen de randen en bodem aandrukken, maar weer uitkijken dat je het bakje niet breekt.
-Peper en zout erin strooien.
-Het ei erin breken.
-Geraspte kaas naar smaak erover strooien.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het ei gestold is.
-De bieslook erover strooien en serveren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Lekker fris als ontbijt, plakjes tomaat en komkommer erbij serveren (kan je het bord leuk mee opmaken,b.v. om en om een plakje tomaat en komkommer langs de rand leggen, het pasteitje in het midden en dan ruim bestrooien met bieslook).
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hetty oudshoorn zegt:
Anna zegt:
Anders eerst alles afsluiten en opnieuw opstarten en weer inloggen wil ook wel helpen. Succes!
Groetjes,
Anna.
KookJij.
                    
liske zegt: