KookJij

Pastasalade met zeefruit

Een heerlijk pastasalade met zeefruit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: visrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastasalade met zeefruit te bereiden

Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Zeevruchtencocktail enkele minuten in warm water laten ontdooien en dan droogdeppen. Limoen schoonboenen, schil fijn raspen en de vrucht uitpersen. In schaal dressing kloppen van olie, 2 eetlepels limoenap, rasp, tapenade, zout en peper. Pasta in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Pasta met zeevruchtencocktail door de dressing scheppen. Komkommer wassen, in de lengte halveren en met theelepel de zaadlijsten eruit schrapen. Komkommerhelften in de lengte in plakken snijden en deze in nog fijnere linten snijden. Bladsla over 4 borden verdelen. Pastasalade erop scheppen. Garneren met komkommerlinten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst