Je kan met dit recept alle kanten uit natuurlijk, gooi erbij wat je lekker vind, maar let erop dat het niet te nat word anders word de bodem van het deeg een spons!
Dit recept heb ik van facebook, maar ik kon de url niet plaatsten vandaar dat dit als eigen recept staat maar dat is het niet!
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Pastabrood
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pastabrood
Waarom alles uitgebreid op tafel uitstallen als het allemaal in 1x op je bord kan liggen! Dit is een heerlijke combinatie van alles wat je normaal bij je spaghetti eet.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Warm
 - > Hoofdgerechten - Pasta's
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pastabrood te bereiden
- Bereid het brooddeeg volgens de verpakking en laat het rijzen.
 - Bak het gehakt met de uien en knoflook en tomatenpuree.
 - Voeg een beetje water toe samen met de italiaanse kruiden en het bouillonblokje en roer de spaghetti erdoor en laat de smaken even goed door trekken op laag vuur.
 - Kruid af met peper, zout en paprikapoeder.
 - Rol het deeg uit tot een lange lap.
 - Smeer het bakje kruidenboter uit over de deeglap.
 - Verdeel het mengsel in het midden van de deeglap.
 - Verdeel naar keus de blokjes kaas erover.
 - De zijkanten van het deeg waar geen vulling op ligt om de 5 cm insnijden tot aan de vulling.
 - De ingesneden lapjes deeg kruislings over de vulling heen vouwen voor een mooie servering.
 - Afbakken in de oven tot het deeg mooi goudbruin is (richtlijnen staan op de verpakking van de broodmix, maar let op, dit is sneller gaar!)
 
                    