KookJij

Pasta: spirelli met spinazie, gerookte spekblokjes en een spiegeleike vers van de pers

Een doodgewoon kleurrijk pastagerecht
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: spirelli met spinazie, gerookte spekblokjes en een spiegeleike vers van de pers te bereiden

  1. Pasta beetgaar koken in de groentenbouillon. Spinazie grof snijden en deze opwokken in een beetje olijfolie kruiden met peper en muskaatnoot de provencaalse kruiden en room toevoegen. Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aanbakken. In de pan van de spekblokjes de eikes bakken. Roer de spinazie onder de pasta. Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met gemalen kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 16 september 2015

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst