Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met pastosaus
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met pastosaus
Een heerlijk pasta met pastosaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Anja van der Veer
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met pastosaus te bereiden
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zonder vet. 
Kook de spaghetti beetgaar,
Bak in een pan zonder vet de spekblokjes. Voeg dan de gesneden uien toe en bak ze gedurende 5 minuten. Dan de tomatenstukjes toevoegen en nog eens 5 minuten bakken. De groene pesto erbij doen en het geheel goed doorwarmen. De saus blijft dik.
Serveer de spaghetti met de saus er bovenop. Strooi er wat geraspte kaas en geroosterde pijnboompitten overheen.
Lekker met een salade met mosterddressing. (Recept op deze site)
									Kook de spaghetti beetgaar,
Bak in een pan zonder vet de spekblokjes. Voeg dan de gesneden uien toe en bak ze gedurende 5 minuten. Dan de tomatenstukjes toevoegen en nog eens 5 minuten bakken. De groene pesto erbij doen en het geheel goed doorwarmen. De saus blijft dik.
Serveer de spaghetti met de saus er bovenop. Strooi er wat geraspte kaas en geroosterde pijnboompitten overheen.
Lekker met een salade met mosterddressing. (Recept op deze site)
 
                    





 
					