KookJij

Pasta met mosselen-krab-garnalensaus

Een heerlijk pasta met mosselen-krab-garnalensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 3 à 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ?? Uit mijn kookknipsels
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met mosselen-krab-garnalensaus te bereiden

De tomaten inkruisen en even in heet water houden. Ontvellen, pitjes en vocht verwijderen en in blokjes of stukjes snijden.
In de braadpan de olijfolie verhitten. Ui en tomaatstukjes toevoegen en de teentjes knoflook erboven uitpersen. Ongeveer 3 minuten laten bakken en dan de tomatensap erbij en aan de kook brengen.
Roer dan de pesto en zout en peper naar smaak toe.
Proeven ! De krabsticks in stukjes snijden en wegzetten.
Tot hier kun je het gerecht voorbereiden.
Ongeveer een kwartier vóór je gaat eten kun je de fettucine in ong. 8 minuten beetgaar koken.
Tegen het einde van de kooktijd warm je de saus op en roer er de mosselen, krab en garnalen door.
Heel eventjes laten opwarmen.
Een gedeelte van de saus door de fettucine mengen.
De rest van de saus kun je erover schenken of apart opdienen zodat ieder zichzelf kan bedienen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Lekkere recept voor als je gekookte mosselen over hebt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst