Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas
Een heerlijk pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									carrefour
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas te bereiden
- Snij de aubergines in de lengte in 4 en daarna in dikke plakken. Bak ze goudbruin in olijfolie. Dep droog met keukenpapier en kruid met peper en zout.
 - Verwijder het vet van de plakjes eendenborst.
 - Kook de pasta volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en meng met de aubergine. Voeg de basilicumblaadjes en de plakjes eendenborst toe. Bestrooi met de verkruimelde geitenkaas en dien op.
 
                    