Recept
« Terug naar recepten
Pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas
PT40M
Pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas
Een heerlijk pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met aubergine, gerookte eend en geitenkaas te bereiden
- Snij de aubergines in de lengte in 4 en daarna in dikke plakken. Bak ze goudbruin in olijfolie. Dep droog met keukenpapier en kruid met peper en zout.
- Verwijder het vet van de plakjes eendenborst.
- Kook de pasta volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en meng met de aubergine. Voeg de basilicumblaadjes en de plakjes eendenborst toe. Bestrooi met de verkruimelde geitenkaas en dien op.