KookJij

Parelhoenfilet met knolselderijpuree en portbalsamicodressing

Een heerlijk parelhoenfilet met knolselderijpuree en portbalsamicodressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Parelhoenfilet met knolselderijpuree en portbalsamicodressing te bereiden

Meng voor de dressing alle ingrdiënten,behalve de olie,met de staafmixer.Giet dan langzaam de olie erbij tot de dressing gaat binden.Kook de blokjes knolselderij gaar in de melk en maak er een puree van.Roer de crème fraïche erdoor.Verwarm de boter en bak de filets aan beide kanten bruin.Bestrooi ze met zout.Verwarm een grillpan en grill de filets kort aan beide kanten, tot het vlees rosè is.Roer voor de vinaigrette olie, port en azijn door elkaar.Frituur de reepjes knolselderij tot ze lichtbruin zijn.Snij de filets in dunne plakjes en serveer ze met de puree.Giet de dressing eromheen en druppel de vinaigrette erover. Garneer met de gefrituurde selderij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst