KookJij

Paprika Tussendoortje

Een heerlijk paprika tussendoortje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paprika Tussendoortje te bereiden

GEVULDE PAPRIKA"S:
*De paprika-helften met de opening naar boven 10 minuten laten "bakken" in de oven op een ingevette bakplaat.
Daarna de paprika's schonen van de binnenzijde en weer terugzetten op de bakplaat.
*Maak een mengsel van de klein gesneden paddestoelen,
tomaten,grof gehakte kappertjes en olijven en vul hiermee de paprika's.Dek af met mozzarella en bestrooi met Parmezaan.Dit gaat weer 15 minuten terug in de oven,die nog steeds op 200 graden Celsius staat.
*In die 15 minuten kunnen we mooi de beide kruidenolies maken:We doen 50 cc olie in een bekertje met de 2 tenen knoflook en een flinke hand vol blaadjes basilicum en draaien net zo lang tot we een moie gladde olie hebben van de basilicum en daarna de koriander.
*Als de kruidenolies gereed zijn,kunnen we de paprika's ook uit de oven halen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:Leg een paar blaadjes sla op een bord en daarop voor elk van de 4 personen 1 rode en 1 gele gevulde paprika.
Druppel op de ene paprika de basilicumolie en op de andere de korianderolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst