Recept
« Terug naar recepten
Panga op roergebakken boontjes en champignons
PT30M
Panga op roergebakken boontjes en champignons
Een heerlijk panga op roergebakken boontjes en champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rob Mulder
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.schildervis.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panga op roergebakken boontjes en champignons te bereiden
Zet een wok op middel hoog vuur en doe er wat olie (zonnebloem of olijf) in, als de olie heet is voeg de ui en de knoflook toe.
Als de ui goudbruin is voeg je de champignons toe.
Als champignons ook mooi bruin zijn voeg je de boontjes toe
en mag het vuur laag.
Zet een koekenpan op doe er wat olie in (een combi olie roomboter is het lekkerst).
Peper en zout de vis, dep de vis in een bakje met bloem
zet je vuur wat hoger, als je olie warm is doen we de vis erin en aan beiden zijden bruin bakken.
Als de vis mooi bruin is afblussen met en beetje citroensap of witte wijn.
De boontjes op het bord vis erop de "jus" erover en eet smakelijk.
Als de ui goudbruin is voeg je de champignons toe.
Als champignons ook mooi bruin zijn voeg je de boontjes toe
en mag het vuur laag.
Zet een koekenpan op doe er wat olie in (een combi olie roomboter is het lekkerst).
Peper en zout de vis, dep de vis in een bakje met bloem
zet je vuur wat hoger, als je olie warm is doen we de vis erin en aan beiden zijden bruin bakken.
Als de vis mooi bruin is afblussen met en beetje citroensap of witte wijn.
De boontjes op het bord vis erop de "jus" erover en eet smakelijk.
derbyke zegt: