KookJij

Paasbroodje voor groot en klein

Een heerlijk paasbroodje voor groot en klein recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Pasen
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasbroodje voor groot en klein te bereiden

Tomaten, rucola met cayennepeper en olijfolie goed mixen.
Bereid het gehakt met chapelure en het ei, goed mengen met de hierboven vermelde gemixte mengeling.
Duw het gehakt in een omeletvorm en leg de hard gekookte eieren in tweeën gesneden erop. Rol het gehakt terug op en maak er een broodje van.
Laat boter smelten in een pan en bak het gehaktbroodje gaar aan.
Dit broodje kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Ik ken dit gerechtje onder farcé; doe het gehakt in een broodvorm en dan garen in de oven. (200 gr.heteluchtoven)
Presenteer het met snijbonen op een schaal en de farcé in plakken er bovenop.
Jus apart erbij ; geeft altijd verraste reacties bij de aanblik:D
derbyke

derbyke zegt:
Hallo geertjan , wij noemen het ook vogelnestje als je het per persoon maakt , maar nu met pasen in het vooruitzicht een paasbroodje ;) eens iets anders hé ...groetjes van ons 3:);):p
geertjan

geertjan zegt:
Dit kan ook met gekruid gehakt, wij noemen het dan een vogelnestje;)
Yvonne

Yvonne zegt:
Chapelure = paneermeel. Weer wat geleerd. Ik had er nog nooit van gehoord ;)