KookJij

Mosselen met tomatenvinaigrette

Een heerlijk mosselen met tomatenvinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met tomatenvinaigrette te bereiden

Was de mosselen. Doe ze in een pan met een laagje water. Doe het deksel op de pan en kook de mosselen tot ze open gaan staan. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Maak de paprika en sjalot schoon en snijd ze fijn. Meng in een kom de tomaten met de paprika, sjalot, peterselie, sherryazijn, scheutje olijfolie en zout en peper. Maak de mosselen open en haal de bovenste schelpen eraf. Leg ze op een schaal en schep de vinaigrette erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst