KookJij

Minipaprika met geitenkaas en rucolakers

Een heerlijk minipaprika met geitenkaas en rucolakers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minipaprika met geitenkaas en rucolakers te bereiden

Paprikaatjes wassen, bovenkant een puntje eraf snijden. Rucola losknippen. In een kom geitenkaas met wijn losroeren. Helft van rucola-of tuinkers door geitenkaas mengen. Op smaak brengen met peper. Paprikaatjes met behulp van een theelepel vullen met geitenkaasmengsel en de vulling aandrukken, zodat er geen luchtgaten in ontstaan. Paprikaatjes met scherp, glad mes in plakjes snijden en deze naast elkaar op een schaal leggen. Rest van rucola erover strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

margreeth

margreeth zegt:
Sorry Marijke! Ik denk dat ik ff verkeerd heb ingeschat hoe deze site werkt
Kruidenvrouwke

Kruidenvrouwke zegt:
Google dit recept eens, Margreeth. Je vindt dan wel 50 verschillende (kook)pagina's waar het opstaat, dus Albert Heyn heeft het echt niet zelf verzonnen. Je kan het trouwens ook lekker zelf veranderen, door er bijv. andere ingredienten in te doen. Het gaat er volgens mij hier over om recepten met elkaar te delen, maakt niet uit waar je ze vandaan hebt, als je de bron maar vermeldt!
Liske

Liske zegt:
Ja klopt Anna, enne... denk je dat AH dit recept zelf bedacht heeft??
Anna

Anna zegt:
Hallo Margreeth,

Als je bij de bronvermelding kijkt, zie je bron: "wereldkeuken"
Marijke wordt vermeld omdat zij het recept heeft ingestuurd, en daar is niets mis mee, toch?
Groet,
Anna
Kookjij
margreeth

margreeth zegt:
Dit is een recept van AH en NIET van Marijke Geurts
Francis

Francis zegt:
Ik ga dit met oud en nieuw uitproberen het lijkt mij erg lekker, bedankt Marijke;)