Recept
« Terug naar recepten
					
						Minestrone met Griekse pasta
						PT70M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Minestrone met Griekse pasta
Een heerlijk minestrone met griekse pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 70 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Minestrone met Griekse pasta te bereiden
1. Fruit de uit glazig in de olijfolie. Voeg er de knoflook, tomaatblokjes, rozemarijn, wortelen en kippenbouillon aan toe. Dek af en laat 15 minuten zacht koken.
2. Doe er de courgette, de broccoli en de bloemkool bij. Laat nog 20 minuten koken.
3. Kook de pasta in gezouten water. Giet af en doe bij de soep.
4. Neem de rozemarijn weg. Kruid de soep met peper en zout. Verdeel ze over kommetjes of borden. Geef er de gemalen kaas in een kommetje apart bij.
									2. Doe er de courgette, de broccoli en de bloemkool bij. Laat nog 20 minuten koken.
3. Kook de pasta in gezouten water. Giet af en doe bij de soep.
4. Neem de rozemarijn weg. Kruid de soep met peper en zout. Verdeel ze over kommetjes of borden. Geef er de gemalen kaas in een kommetje apart bij.
 
                    





 
					 
									
knagels zegt: