KookJij

Mexicaanse eieren

Een heerlijk mexicaanse eieren recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron: C1000 - S. Wolf
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mexicaanse eieren te bereiden

Verhit 1 eetlepel van de olie en bak de spekreepjes knapperig uit. Schep ze uit de pan.
Fruit de ui met de knoflook 3 minuten in het bakvet.
Voeg de djinten en de tomaten toe en bak alles al omscheppend totdat de tomaat zacht is.
Steek met een koeksteker of een glas uit elke boterham een cirkel.
Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan, leg de boterhammen in de pan en breek de eieren erboven.
Bak ze totdat de onderzijde lichtbruin is, keer de boterham en het ei met een brede spatel en bak ook de andere kant lichtbruin.
Bestrooi ze met zout en peper en paprika naar smaak.
Serveer met het tomatenmengsel en de spekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst