Recept
« Terug naar recepten
					
						Maultaschen vegetarisch
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Maultaschen vegetarisch
Een heerlijk maultaschen vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Maultaschen vegetarisch te bereiden
  Kook de maultaschen +/- 10 min beetgaar.
Ajuin in blokjes snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Tomaat ontpitten en in blokjes snijden.
De groenten beetgaar stoven in boter, kruiden en kaas toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met gemalen kaas.
Serveer zeer warm.
										Ajuin in blokjes snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Tomaat ontpitten en in blokjes snijden.
De groenten beetgaar stoven in boter, kruiden en kaas toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met gemalen kaas.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
 
									
derbyke zegt: