KookJij

Maultaschen vegetarisch

Een heerlijk maultaschen vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maultaschen vegetarisch te bereiden

Kook de maultaschen +/- 10 min beetgaar.
Ajuin in blokjes snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Tomaat ontpitten en in blokjes snijden.
De groenten beetgaar stoven in boter, kruiden en kaas toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met gemalen kaas.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tineke, sorry voor de spellingsfout je hebt gelijk. Zal het aanpassen. Groetjes van ons 3tjes :);):p
Tineke

Tineke zegt:
Toen ik ging googlen op Maultachen, vond ik weinig recepten en vroeg google me of ik soms "maultaschen" bedoelde. Kan het zijn dat u het verkeerd gespeld heeft? Want er staan hier nl. ook een aantal recepten die wel met de S geschreven zijn.:?