KookJij

Mascarpone met Perziken

Een heerlijk mascarpone met perziken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mascarpone met Perziken te bereiden

Snij 1kg perziken in stukjes. Laat 100gr siuker oplossen in het sap van i citroen. Doe er de perziken bij en eventueel een beetje kaneelpoeder of een stokje kaneel. Laat 5 min sudderen en zet opzij om af te koelen. Klop 250gr mascarpone op met 50gr suiker en vermeng de kaas met 2 stijf geklopte eiwitten. ( dat maak de kaas luchtiger, maar zonder eiwit kan het ook.) Schep het fruit en de kaas in laagjes in hoge glazen. Seveer goed gekoeld.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst