KookJij

Lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado

Een heerlijk lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lepelhapje met tomaat, feta, ui en avocado te bereiden

1. Snij de gepelde tomaten, de geschilde avocado en de feta in kleine blokjes.

2. Snipper de ui fijn.

3. Meng alles met de verse gehakte kruiden, het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer als lepelhapjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

anne

anne zegt:
Ook heel lekker op een geroosterde boterham!
Jacxsens Ria

Jacxsens Ria zegt:
Ziet er lekker uit, zal het zeker eens maken.
Met dank
Van Ryckeghem Véronique

Van Ryckeghem Véronique zegt:
Een echte aanrader! Vlug klaar en overheerlijk!
jacxsens ria

jacxsens ria zegt:
Zoeken tussen de vele andere recepten is dit lepelhapje een eenvoudig te bereiden en fris hapje. bedankt