KookJij

Lamshamwrap met waterkers

Een heerlijk lamshamwrap met waterkers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamshamwrap met waterkers te bereiden

Tortilla's in 4 punten snijden en opwarmen in een koekenpan.
Advocado schillen en met een vork fijn maken en met crème fraîche door elkaar mengen. Tortillapuntjes aan één kant hiermee besmeren. Bosuitjes schoonmaken en in lengte halveren. In lengte in dunne reepjes snijden. Plakjes lamsham met reepjes bosui en waterkers op midden van tortillaparten leggen. Parten rondom vulling tot puntzakje dichtvouwen. Vaststeken met cocktailprikker.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Chantal

Chantal zegt:
Klinkt supper lekker! Ga t zeker eens proberen. Bedankt voor t recept. Maar wat zou evt lekker zijn om er bij te eten? Wij eten namelijk vrij veel hier :)