KookJij

Krab Cake II

Een heerlijk krab cake ii recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krab Cake II te bereiden

*Fruit de uien,lombok en knoflook op een zaxht vuurtje,tot de uien glazig zijn en nog niet zijn verkleurd.
*Maak een papje van ei,crême fraiche,mayo,citroensap,
mosterd,peterselie en peper en ietsje zout.Zodra het uien mengsel voldoende is afgekoeld,gat dat ook door het papje.
*Dit papje wordt goed door de krab gewerkt tot een homogeen geheel
*Maak van de krab-massa platte koekjes van ± 1 1/2 - 2 cm dik en met een doorsnee van 5 - 7 cm (gebruik een ring).
Zet deze op een bakblik bekleed met bakpapier in de oven op 170 graden Celsius en houd ze daar 5 minuten in.Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op het bakblik.Door deze behandeling vallen de koekjes niet meer meteen uit elkaar als je er iets mee wil doen.
*Haal de krab-koekjes door de bloem--->dan door het ei---> door de bloem--->weer door het ei--->dna flink door de paneer.Leg ze dan even weg in de koeling.Tenslotte bak ze af in de gloeiende rijstolie tot goud-bruine beaities.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:Met gefrituurde peterselie of salieblad

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst