KookJij

Kippensoep met groenten en vermicelli

Een heerlijk kippensoep met groenten en vermicelli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippensoep met groenten en vermicelli te bereiden

Snij de ui in fijne ringen, verdeel de bloemkoolroosjes in kleine stukjes en de bleekselder in dunne boogjes. Doe deze groenten in een kookpan met 1 liter water, de kippenvleugels en een kippenbouillonblokje, laat het geheel zacht koken gedurende 10 minuten onder deksel. Voeg de schijfjes champignons en vermicelli toe en laat nogmaals 8 minuten garen. Haal de kippenvleugels uit de soep en haal het kippenwit eraf. Voeg het kippenwit (zonder de vel) bij de soep, breng op smaak met zout en peper, garneer met gehakte peterselie en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Nog een beetje te vroeg om daar over te oordelen, heeft zijn tijd nodig. Maar alles komt wel op zijn pootjes terecht :);):p
tommeke

tommeke zegt:
Dank u, en hoe gaat het met de revalidatie???:p:?
derbyke

derbyke zegt:
Heerlijk soepje :);):p