KookJij

Kip-kerrie snacksalade

Een heerlijk kip-kerrie snacksalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip-kerrie snacksalade te bereiden

In een steelpannetje de kipfilet samen met zoveel water dat de kipfilet ruim onder water staat aan de kook brengen. Een tl. Aromat toevoegen en 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Het vuur uitdoen en de kipfilet laten afkoelen in het kookvocht. Het kipvlees is gaar en kan zo niet uitdrogen.
Druiven in kleine stukjes snijden en samen met de fijngesneden gember, yoghurt, crème fraiche, gembersiroop en kerriepoeder goed door elkaar roeren. Zout naar smaak toevoegen.
De kipfilet kleinsnijden en door de saus roeren. Afmaken met een beetje aromat naar smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst