KookJij

Karamelfondue met vanille en baileys

Een heerlijk karamelfondue met vanille en baileys recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Karamelfondue met vanille en baileys te bereiden

Doe de suiker, boter, room en Baileys in een pan met de zaadjes van het uitgeschraapte vanillestokje (bewaar het stokje in een bokaal suiker). Verwarm zachtjes tot een homogeen mengsel en laat enkele minuten pruttelen. Laat 10 minuten afkoelen alvorens te serveren met het versneden fruit, de gekonfijte schilletjes en de stukjes cake.

Variant: vervang de Baileys door rum of amaretto en de vanille door kaneel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Iets anders dan chocolade fondu gaat bij mijn favorieten :);):p