Klik op foto om te vergroten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Kalkoengehaktbroodje met spitskool
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kalkoengehaktbroodje met spitskool
Een heerlijk kalkoengehaktbroodje met spitskool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kalkoengehaktbroodje met spitskool te bereiden
 De harde kern van de spitskool verwijderen ( deze kan je gebruiken voor een soepje ) snij de bladeren zeer fijn.
Gehakt mengen met de mosterd, eike, kruiden, chapelure en de fijn gesneden rauwe kool.
Maak een mooi broodje en bak deze gaar aan.
Serveer zeer warm.
										Gehakt mengen met de mosterd, eike, kruiden, chapelure en de fijn gesneden rauwe kool.
Maak een mooi broodje en bak deze gaar aan.
Serveer zeer warm.
 
                    





 
					
