Recept
« Terug naar recepten
					
						Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a  la creme)
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a la creme)
Een heerlijk kalfsfilet in roomsaus (emince de veau a  la creme) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a la creme) te bereiden
 Het kalsvlees in plakken snijden.De boter smelten en het vlees inporties daarin aan beide kanten aanbraden.Met peper en zout bestrooien.Het vlees uit het braadvet nemen en warm houden.De ui pellen,fijnsnipperen en in het braadvet goudgeel fruiten.Met de wijn afblussen,de creme fraiche erbij gieten en tot een gebonden daus laten inkoken.Het vlees weer terug doen in de saus en laat dit verhitten.De saus met citroensap,peper en zout op smaak brengen.
Lekker met aardappelen met peterselie en sla.
									Lekker met aardappelen met peterselie en sla.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Janita zegt:
 
                    
Lambert zegt: