KookJij

Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a  la creme)

Een heerlijk kalfsfilet in roomsaus (emince de veau a  la creme) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a  la creme) te bereiden

Het kalsvlees in plakken snijden.De boter smelten en het vlees inporties daarin aan beide kanten aanbraden.Met peper en zout bestrooien.Het vlees uit het braadvet nemen en warm houden.De ui pellen,fijnsnipperen en in het braadvet goudgeel fruiten.Met de wijn afblussen,de creme fraiche erbij gieten en tot een gebonden daus laten inkoken.Het vlees weer terug doen in de saus en laat dit verhitten.De saus met citroensap,peper en zout op smaak brengen.
Lekker met aardappelen met peterselie en sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lambert

Lambert zegt:
daarna want dan nemen de sappen van het vlees beter de kruiden op.
Janita

Janita zegt:
moet je niet eerst het vlees bestrooien met peper en zout, voordat je het in de pan doet ipv daarna?