Recept
« Terug naar recepten
kaasmousse
PT20M
kaasmousse
Een heerlijk kaasmousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kaasmousse te bereiden
Gelatine oplossen in warm water. Dan de yoghurt, de kaas, geraspte citroen, gemberpoeder en de honing stevig mixen in de blender. Dan pas de gelatine oplossing toevoegen en nog eventjes laten draaien. Het geheel laten afkoelen. Eiwit stijf kloppen en dan door het mengsel roeren. De mousse nog een paar uur in de koelkast zetten. De wafelvormpjes vullen met een weinig fruit en daarp de mousse met een muntblaadje. Op het bord schikken met nog wat fruit, een paar druppels honing en wat poedersuiker.