Recept
« Terug naar recepten
					
						Haricotsverts en tagliatelle
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Haricotsverts en tagliatelle
Een heerlijk haricotsverts en tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
 - > Hoofdgerechten - Pasta's
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									CCPL
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Haricotsverts en tagliatelle te bereiden
Stoom de schoongemaakte haricots verts beetgaar en snijd ze in stukjes van ca 2 cm.
Maak een smakelijke vinaigrette en giet deze over deze Franse boontjes.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Afgieten en voorzichtig mengen met de boontjes.
 
									Maak een smakelijke vinaigrette en giet deze over deze Franse boontjes.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Afgieten en voorzichtig mengen met de boontjes.
                    