KookJij

Hapje: vissoepje met venusschelpen

Een heerlijk hapje: vissoepje met venusschelpen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: vissoepje met venusschelpen te bereiden

Groenten zeer fijn snijden.
Verwijder het vlees heel voorzichtig uit de schelp, houd er wel twee aan de kant voor afgarnering.
Stoof de fijn gesneden groenten aan in de boter, voeg de bouillon toe en witte porto.
Als laatste de venusschelpen en het vlees toevoegen.
Dien zeer warm op.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst