KookJij

Groentecurry met ei

Een heerlijk groentecurry met ei recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentecurry met ei te bereiden

Kook de rijst gaar volgens de verpakking.Kook de eieren in 6-8 min.bijna hard.Kook de sperziebonen in 3-5 min.gaar.Verwijder de buitenste bladeren van de kool,snijd de kool in vieren en snijd de harde stronk weg en snijd de stukken kool daarna in dunne repen.Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de soitskool 2-3 min.Giet de sperziebonen af en schep ze door de groenten.Roerbak nog 1-2 min.en schep de tikka massala erdoor.Verwarm de groentecurry op zacht vuur nog 2-3 min. door.pel de eieren en halveer ze.Schep de rijst over vier borden en verdeel de groentecurry erover.Leg de eieren erop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

henk.bakker

henk.bakker zegt:
Dit lijkt mij erg lekker.
Janita

Janita zegt:
De spitskool kan je ook kant en klaar kopen bij de supermarkt, nog makkelijker!