KookJij

Gnocchi met gorgonzolasaus

Een heerlijk gnocchi met gorgonzolasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gnocchi met gorgonzolasaus te bereiden

-Doe de gorgonzola, melk en boter in een pan en verwarm alles op laag vuur tot de kaas smelt. (ongeveer 4,5 minuutjes).
-Goed blijven roeren en al roerend de walnoten, room en zwarte peper toevoegen.
-Laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken.
-Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
-Roer alles goed door elkaar en dien heet op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst