KookJij

Gevulde rosbiefrolletjes

Een heerlijk gevulde rosbiefrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde rosbiefrolletjes te bereiden

Verkruimel de roquefort.Trek de draden van de stengels bleekselderij en snijd de stengels vervolgens in smalle reepjes.Rasp de geschilde appel.Meng de appelrasp,de yoghurt,het citroensap,de roquefort en de bleekselderij door elkaar.Schep op elk plakje rosbief een beetje van het appelmengsel en rol de plakjes op.Leg op elk bord 2 rolletjes en bestrooi ze met bieslook.Garneer het gerecht met tuinkers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

addie

addie zegt:
Heb vandaag dit receptje van gevulde rosbiefrolletjes gemaakt en moet zeggen dat het vootreffelijk was. Bedankt, ga dit als voorgerechtje gebruiken voor de kerst.
huib

huib zegt:
ik ben bang van wel ja,in ieder geval een prettige feestdagen.
Saskia

Saskia zegt:
Dan denk ik dat het recept in de verkeerde categorie staat...:?
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Beste Huib,dit gerecht wordt koud gegeten je hoeft het dus niet te warmen.Dus lekker makkelijk.Tevens wil ik je fijne feestdagen toewensen,en een gezond maar vooral vredig 2007.Groetjes Marijke
huib

huib zegt:
hoe krijg je dit recept warm?