KookJij

Gevulde romige champignon

Een heerlijk gevulde romige champignon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde romige champignon te bereiden

Hol de grote champignons uit en maak ze schoon.
Vet de ovenschaal in. Snij de rode ui in mini stukjes en meng dit door de Boursin zodat het een papje wordt. Vul hiermee de champignons en zet ze in de ovenschaal. Doe er dan een beetje geraspte kaas over heen een daarna de zwarte peper!! In de oven op 200°C, 10 à 15 min. en klaar is Kees !!!
EET SMAKELIJK

Mijn kookverhaal (franka van der laak)

Vorig jaar oud en nieuw heb ik een creatief gedaan waardoor dit recept werd bedacht. Dit was zodanig een groot succes (schaal was op binnen 10 min.) dat men het hele jaar al vraagt naar mijn gevulde champignons!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Laila

Laila zegt:
Ben benieuwd !
frankavdl

frankavdl zegt:
Dank je wel voor de tip, ik zal het ook eens met spek proberen!!!
addie

addie zegt:
Mijn vriendin en ik doen dit al heel lang, wij gebruiken ipv kaas en uien, champignon, boursin en draaien daar een spekje om. Ook lekker als voorgerechtje.
Kookgroetjes, Addie.
tante carine

tante carine zegt:
Ik vind dit een goed recept met niet veel werk aan. En toch zeer lekker.
bengel6300

bengel6300 zegt:
Gemakkelijk, en ziet er super gemakkelijk uit. SMAKKELIJK allemaal:p